Thursday, July 23, 2009

hari ini

saja nak mencarut sekarang ni semasa tunggu waktu berbuka(sebenarnya dah masuk). ohh, selamat berbuka puasa munirah. haha.  sebenarnya aku tengah kering idea jugak ni tapi ada rasa nak main tulis tulis ni kan.

oh ye, cuaca hari ni sangat bagus. sejuk. angin kuat. aku pulak dengan confident tingginya tak pakai sweater tebal. hebat sungguh anda. dan ada la hujan rintik rintik sikit. yang penting sejuk. sebelum ni matahari tanpa segan silu mengeluarkan cahayanya. nih tak ada pulak. ohh, panduan sebelum keluar rumah mengenai cuaca ialah tengok ramalan cuaca, lepastuh percaya, dan bersedia untuk apa yang terjadi. jadi tadi aku tak ada payung la. bukan nya lebat pun.

dan, test tadi ok la. cam senang pun ada. ecehh, confident nampak. tapi ok la, bdk korea sebelah aku nih gila la, tak sampai 20 minit dah bla. tau la 4 soalan je. hmm, ok2 je la tempat study aku sekarang nih. subjek pun sama dengan je dengan apa yang aku pernah belajar jugak dulu. ada sentuh sikit sikit tapi insyaAllah, i will survive. hehe

seterusnya,  i know who i am. i'm not that perfect that may suit your chemistry right. aku tak tau la nak cakap apa. entah. ok, apabila di aplikasikan apa yang aku belajar semalam, empathic listening. ye2, aku tak hebat kat situ. wtf, apa aku mencarut nih. apesal aku tulis macamnih??

munee.nmz.1727.hari ini

pehal aku ni?

2 comments:

LiBra GurLz said...

hahaha..
kau mencarut ape mune..
hehehe..
rindu kat ko muneeeeeeeeee...

nmz_7890 said...

hahaha
itula..ko paham je la aku ni kan ntah ape2 la yg dckpnya.haha
rnduuu kat ko jugak piekaaaa