Friday, July 31, 2009

aku dan buku

yeahh. aku dapat jugak "The Catcher in the Rye" yang ditulis oleh J.D.Salinger. thanks to en . zahari dan angus&robertson bookstore . akhirnya aku ada buku baru. haha. ohh yeah, terima kasih juga kepada ammar rosli kerana mencadangkan buku ini juga.


dan aku tahu buku ini dah lama keluar but its not late kan too for me too read it..haha..untuk membaca,tiada halangan segalanya. tak kisah jenis pembacaan, yang penting semua cerita tetap diingatan. yang baik jadi pengajaran, yang buruk jadi sempadan.







munee.nmz.1435.aku dan buku
yess, another new books again perhaps?on next 'friday' boleh kan lagi ayah? hahahahahaha

2 comments:

pria_kabret said...

so xpyh nak pesan org bku da kan?haahha

nmz_7890 said...

ish,kena jgk.hahaha..boleh ke?hmm