Saturday, August 1, 2009

hari ini

hari ini ada
suratkhabar new straits times edisi 29 julai 2009






dan berita harian edisi 31 julai 20009



ok. that newspaper really made my day. haha
lama sudah surakhabar malaysia tak baca n pegang secara live
aku baca dari mukasurat1 smpai habis la kan.

ok,tipu, iklan tak baca la.haha

ye2, i know. maybe cam excited terlebih pulak kan
ah,xkisah. haha



and not to forget the "Lat The Early Series that mak bought when she's at Malaysia in early June. karya Lat pun banyak kat rumah tuh. semua orang suka baca.
siapa yang dah baca komik karya Lat fahamlah apa yang aku cuba sampaikan ni. haha
Lat The Early Series sampai dengan The Alchemist n The Shadow In The Wind. dah 3 bulan camtu ada dengan kami.
so, macam excited sikit la bab2 buku n karya Lat ni kan. haha



bestt sangat sangat. jadi, sila baca. hahaha
nmz.munee.2049.hari ini
yess,suratkhabar ini juga boleh dibaca secara online yeap di website nya. hehe

2 comments:

__ said...

yes2.
lat cool gle. matt groening (creator of the simpsons) snanye peminat lat.

nmz_7890 said...

yes. lat is really cool. smua karya dia kan2. hehee. wah,i didnt know that..:)