Tuesday, August 25, 2009

aha..bola itu

aku harap apa yang aku baca tak betul dekat laman webnya tadi. kalah kat padang sendiri ke.adeh si striker dari spain itu tak kan tak nak gol setelah membuat persembahan awal kemunculannya dulu banyak pulak gol pada 07 hmm. sebelum ni kalau ada jumpa dalam match pun atleast ada gol la kan. apakah. tak pe, baru start season. dan aku tetap sokong kelab kesayangan aku ini walau apa jadi. heh








munee.nmz.0650.bola itu
yess,saya sokong the reds.

3 comments:

Khairul Anuar Mohamed said...

hi the red..
merah muke pagi tadi..
home game 3-1 defeated!
keh keh..
beli amri yahyah lagi bagus kot! :D

MuhIY menulis said...

ok la tuh kalah
klu mng kerek je nnt
kui3

nmz_7890 said...

khairul: haha.yess,apakah terjadi.own goal pun ada..sbr je la.haha.tunggu the reds bangkit..haha..


muhiy:ceh,tau la the gunners skang maintain je perfomance kan..haha