Monday, October 5, 2009

kosong ke

bila merah lawan biru, dan biru agak kuat n menjadi main malam . maka telah bolos lah gawang gol melalui penjaga gol spain botak itu. aku dah tengok segala review n match tuh jugak tadi. tak sangka tak da gol langsung. adess. apakah yg terjadi, aku tengok game pun rasa boring, haha. striker spain pulak xmenjadi ke. apepun, gerrard terbaik la. ini dah turun tangga dah. masih top 5 lagi dan jangan turun lagi sudah. haha.







munee.nmz.2107.kosong ke
haha..yeah..ynwa

4 comments:

BULLET said...

ooo, penyokong liverpool ye... meh bertemu dengan penyokong chelsea...lalala...

nmz_7890 said...

hahaha..yeahh
penyokong liverpool..:)
oo,chelsea.tahniah la game lepas. haha.

iDAN said...

emm sejak berzaman sokong chelsea tapi tak ikut sangat bola ini... bila final baru nonton

nmz_7890 said...

itulah. tak semua org mengikuti bola dari awal..hmm