Friday, October 30, 2009

aarrgh



AARRGH.


hahahaha. smart no plat jeep itu kan.
masa dalam perjalanan ke kelas tunggu traffic light bertukar warna hijau dan aku di kerusi kegemaran aku sebelah kanan tepi tingkap, aku akan perhatikan segala yang berlaku di luar bas. melihat orang dan segala jenis kenderaan yang ada dan no plat mereka. dan cuaca hari itu sangat baik dan matahari banyak dan cerahh, panas, best. haha

dan bas aku ok ok je la. aku je menggelabah dengan bas selaluu, keyakinan tinggi baik punya dengan bas. haha. tapi semua ok ok la. hehe








munee.nmz.aarrgh.1906
aarrgh

6 comments:

dakwat-merah said...

memang smart giler no plat to hehhe
agak2 lah kalu kita letak nama kita boleh ke?

dakwat-merah said...

memang smart giler no plat to hehhe
agak2 lah kalu kita letak nama kita boleh ke?

EsP!r@nZ@ said...

ade ke no plat camtue??
pelik2..huhu..
ko memang sntiasa menggelabah dari dulu smpai skrang..hehe..

nmz said...

dakwatmerah;yeahh
smart bukan?
rasa nak satu je..haha
erm,rasanya boleh..singkatan nama la kan??
hehe

espiranza;haha..ada2,macam2 ada dekat sini.
hahah,itulaaa.cuba rilek2 skit boleh la jugak.heheh

Bijan said...

AARRGH..... sempoi la jeep nih :D

nmz said...

yeahh..mmg sempoi:)