Saturday, June 13, 2009

cerita ini lagi


heh, gambar lagi. yer, hari hari aku tengok gambar supaya terubat rindu aku selalu. haha, agak lain je bunyi. apa apa je la kau ni.. maksud aku, dah itu yang mampu aku bawa aku kembali ke saat itu apa lagi yang aku boleh buat? aishh. hmm
dan aku tahu ayat ini; there's no turning back...
dan tak lama lagi sambung semula apa yang patut aku lakukan selama ini. rasa macam semalam aku baru meninggalkan tempat itu. rasa seperti semalam berjumpa dengan rakan-rakan. rasa seperti semalam aku menoleh ke belakang dan melambai untuk sekian kalinya pada dia.
aku bukannya tak bersedia nak hadapi kenyataan yang bahawa aku sebenarnya akan sambung semula apa yang aku patut buat tak lama lagi. tapi sebenarnya hati aku masih di sana. yer2, i know. what a mistake kan. aishh. but now, fokus lah sikit apa jadi selepas ini. past is past yer...

agak kerisauan jugak. macam mana je la rupanya nanti. yer, aku macam tak dapat nak sesuaikan diri lagi ah. bukan apa, cuaca nya satu cerita. aishh. aku nak cuba selaraskan balik waktu tidur aku pun tak dapat2. heh, macam lah kau tidur awal sangat kat sana. dan semuanya aku harap akan jadi seperti biasa la kan. seperti suatu masa ketika dahulu. ok2, pendek kata aku okay je la kan. akan cuba yang terbaikk untuk hadapi semuanya...

haa, tiada perkembangan terbaru mengenai dentist. haha. ok2, memahami situasi itu. jadi, jagalah gigi anda elok2. haahaha. nthen kira2 mlm td, ada konsert ungu weh kat sini. hah, bukan apa, kira dekat jugak ah n free kot xsilap aku, ingat dapat ke tengok tapi simpan je la angan2. haha

prejudice. ada kena mengena ke perkataan tu dengan aku.. entahla. aku tak nak la perkataan tu dikaitkan dengan aku...aku tau aku salah tadi. hmm.

ok. tuh je la kot. lain post ah story lagi.



munee.nmz7890.0216.cerita ini lagi.
iye, masih mengenai cerita aku, kisah aku..

4 comments:

teha said...

ouh stadium itu
saye juge merindui stadium ituh

go go sinbad ahahhahhaahaha

xkn ku lupe wajah moon ketika itu
sungguh laen

jadi makeup2 lah selalu haahhh

nmz_7890 said...

hahahaha..ingatkan lupaa dah stadium itu.hahaha.ko mmg kan..cukup ah time tuh..mcm ape tah muka aku.hahaha

EMIRism said...

go go terabai!! ;)

nmz_7890 said...

yesh, go terabai! go buluh ketuk jgk. haha :)