Tuesday, June 23, 2009

1234








1.tadi aku singgah ke blog faisal tehrani. akhirnya ada juga wajah terbaru penulis yang aku sangat kagum ini. berharap satu hari nanti dapat jugak berjumpa dengan dia. ternyata tulisan dia membuka mata dan minda dan karya dia sudah tentu. tapi aku belum ada lagi karya dia dalam simpanan aku. ish. bila aku nak pergi beli ni. geram tengok balik tajuk2 buku dia yang aku pernah baca dulu. hmm, satu hari nanti aku ada jugak karya dia nanti. teringin nak baca yang ini dan mungkin aku patut baca 'Bedar Sukma Bisu' dulu? sebab The Prau With The Silent Soul adalah di alih bahasa dari Bedar Sukma Bisu itu. dari blog faisal tehrani gambar buku ini.


2.btw, do i really need this? bak kata dentist, she should n have to. haha. pandai2 kau je kan. time dentist xplain pun kau tak de. banyak cakap. haha. iye la,ayah bagitau aku. betul tapi konspirasi ini tak jadi la.haha. tak habis2 dengan kisah yang ini. adeh. hmm, tak pe2. one day. haha





3.hmm, cuaca sekarang tidak menentu walaupun musim sejuk. aku pun tak paham la. adeh. aku tengok orang lain rilek je. haha. yang tak biasa tuh satu cerita lah kan.rindukan cuaca panas dan lembab sepanjang tahun. heh



4. sebenarnya masih tak dapat terima hakikat aku sebenarnya bukan lagi disana. tempat aku mula2 mengejar cita2. aku rinduu sana ah. i know what a mistake kan tinggalkan semuanya tapi benda dah lepas. dan hari2 aku kat sini aku cuba kenang kembali masa2 lalu aku kat sana. cuba pikir baik buruk semuanya. adeh. tak pe, tak lama aku belajar balik walaupun apa yang aku belajar nanti tuh tak kena dengan jiwa aku. heh. jadi aku harap semua akan berjalan dengan lancar dan semoga aku dapat menempuh hari hari aku dengan baik n hati serta perasaan aku tenang sahaja. ohh ya, gambar di sebelah siapa boleh agak? ahaa ni time last day p1 dulu kot.huhu..aku lambat balik jugak time tuh. tapi lupa plak amik gambar time last day dulu, 10feb 09 lasttt. ada makna kah kalau aku amik gambar pun? hmm















munee.nmz.0249.1234
sebenarnya aku tak nak bagi tajuk ape. heh tapi isi cerita ada ok lah kan.haha

2 comments:

LiBra GurLz said...

rindu kat ko mune...
ingat time last day ngan ko,kat bwh blok d'bwh cahaya lampu..
kte b'empat ttp ngan keje yg sme..
wat club sndri...
heee...

nmz_7890 said...

yess
pieka,aku rindu kau juga:(
teringat semua kenangan kita samaa
ternyata last day paling memberi kesan kat kita
rnduuu
rndu semua