Friday, May 22, 2009

u scared me enough

yeap. u should hear my heart beats quickly as it want to get out of me. i know i should tell the world that i carelessly ans paid a little attention to u. yeah, i know that i tried my best enough for this. but the truth is i didnt have much ' knowledge' about u. truly,i dont want to lose u. after all, u are my 18th birthday gift my my parents. u helped me enough in my life since i had u. please help me to understand u more my laptop....


tolong bertahan.baiklah seperti mana anda berjalan dengan lancar satu ketika dahulu. pendek kata aku ni tak mahir sangat la bab2 lptop or komputer ni. kau bayangkan laptop aku ni boleh plak terpadam2. nak kata guna lama sangat tak lah kot eh? haha. maybe dah berat sangat kot kan or dah slow? alaa, tak kan nak format balik, payahla. aku sayang kau la laptop. kerisauan la. tapi kadang2 ok je, tak pahamm aku lah. mana nak hantar ni. adehh





munee.nmz.1218.u scared me enough.tolonglah bertahan laptop n let me understand u better.

2 comments:

dearMe said...

u love ur laptop hah..
hehehe
i love my laptop 2..
result ok..
3 pointer plus plus..
hehehe
muni tgl kat mane??
area mane??

nmz_7890 said...

yeap.i lovee my laptop.ahaha.waa,best2.tahniah..dekan x?hehee.:)kat sydney skang.huhu.miss u wani