Monday, April 18, 2011

yes ?

. baru tukar timezone blog. ya, insaflah sikit dimana lokasi anda sekarang? dimana? haaa

. oh i'm all good here. mengado kan xupdate.

.xda nak on9 sangat. payah. n yes twitter jugak bestt

. i miss my family, i miss matraville, i miss sydney T_T

. tengah adjust2 semua lagi di bangi ini n yeahh its all good. :D

. kerja sementara menunggu keputusan upu xpat lagi.

. on9 di rumah mak teh, xpat nak lama2 n bb mak uda pun xda nak lama2. insaf sikit.

. tummyache sejak balik macam xelok2 je. :S

. pesta buku 2011 dalam perancangan. wajib pergi ini

. hows the royal easter show 2011? diorang ni xupload gambar pun

. i love my family.

. i want to meet him , bercakap tak berhenti2 n makan2. haa bergambar. ahha i miss you love

. rakan2?hmm.i dont know.semua bz dengan life masing2.plan pun macam xpat

. reunion sekolah kesayangan dulu? let see.

. dan semua org berubah di dunia ini, tiada yang tidak. ingat itu, they will not remain the same.

. oh ya call aku baru buat me tones aku the memories remain - anuar zain malam tadi. berbaloikah? let see

.dan sudah tentu terimakasih kepada makteh and mak uda kerana memberi peluang menimati 'an evening with anuar zain' . tak akan aku lupa kan. memang mencair habis aku malam tu. oh ya ada nabil , sharifah shahira n lan pet pet juga. besttt

. aku baru tengok hantu kak limah balik rumah. baru aku paham sepenuhnya semua jokes2 itu. sabar je laa but yeah its funny. dan 127 hours juga..ok jugak tapi movie itu macam missing something. hmm

. truly, i miss australian tv channel. lagi best. serius. dah update dengan sana. sini house baru nak masuk season 7, org habiss dah kat sana. thanks to yahoo7, dapat juga tengok n update2. kalau tv3 punya website payah. xdapat2.

. aku rindu buku2 aku tinggal di matraville ituuu. ye lah, yang baru beli dah kena tinggal, kalau tak boleh baca. nevermind sebab yang lama adaaa. fav fav pulak tu

. sekarang tengah ulang perfume, persuasion, the book thief, seven ancient wonders

. memoirs tun m x habis lagi. apo ni perempuan.

. images album dalam E71 dah 4679. tak bersedia untuk memindahkan semua2 gambar lagi :(

. dan wallpaper E71 aku ketika ini gambar mak n ayah masa masuk departures di kingsford smith airport T_T










nmz.munee.180411.1656.yes?
rajin aku update banyak2 ni. haaaa its your anyway perempuan. do all you want

2 comments:

ariff said...

so ur back home.. tp kt bangi eh? nape stay kt bangi skrg? anyways.. its good to hear ur back.

nmz said...

yes,i'm home.duduk dengan auntie sini.thanks :)