Saturday, January 8, 2011

ok2

ok2, apa namanya blog kalau tidak diupdate n tanpa cerita n gambar n isi n segala ayat yang ada kan. aku akan update betul2 la untuk tahun ni. dan bagi cerita2 tahun lepas, bayangkan dalam bas sorang, boleh buat cerita sendiri, maksud aku pasal apa yang jadi sekeliling la. dalam bas pun macam2 ragam ada tau tak. pasal pemandu bas pun aku boleh buat cerita. sebenarnya dalam notes hp kesayangan aku. macam2 ada, macam diari la pulak, cewaah. tapi daily planner dulu ada jadi macam buku skrap pulak, tampal post it notes, resit2, kad2, tiket bas, macam2 lah. ini aku punya file ,melambak2 la pulak gambar kan, bangunan la kereta la pokok bas, opera house, harbour bridge, makanan, minuman. notes2 tengah lepak2 minum coffee cuci mata tengok pemandangan. pergh, best. haha.


nanti la nak buat drama bersiri or segala tulisan aku yg patut ditulis balik macam dekat merepekmengarut tu. janganlah senyapkan blog ni, lama lah jugakk kan sejak terjun dalam dunia blog ni. cewaah bunyi eh macam la lama sangat. aku ado yo bukak dashboard, jenguk2 blog dari biar berhabuk2, tengok2 blog2 yang selalu baca punya update. tapi sendiri tak update ye tak. ok2





nmz.munee.ok2.9111.0232
ok dah sambung esok pulak

4 comments:

HaNa HoNeY said...

moh kite rajen en dri meng-hupdte blog

i tag u dear
^_^
http://dotdothitamputih.blogspot.com/2011/01/contest-into-mirror.html

nmz said...

hello! thanks ya singgah blog. nnt sy pegi tengok contest tu :D

Schubert Serenade said...

UPDATE LA MAKCIK!!!

nmz said...

ye una, otw update ni! hahaha thankssssss ! :D