Thursday, October 6, 2011

sambungan kisah kebab.


*haa ini buktinya. tapi tak tahu lah jika dia seorang atau berdua. yang penting saya dah jumpa penjual kebab perempuan!



ya sambungan kisah kebab dan pasar malam, mestilah ada. takde lah,nak memuaskan hati sebab dapat jumpa peniaga kebab perempuan. hehehehe ye sangat excited je dapat jumpa penjual kebab perempuan sebab apa selalunya lelaki je. kan dalam post yang dulu mengenai kebab dulu ada menyebut mengenai penjual kebab perempuan. sampai terfikir nak menceburi bidang menjual kebab ni. sebab dah kegemaran kita kan.

lokasinya masih di pasar malam yang sama. maklumlah kegemaran, setiap kali pergi , mesti cari. maafkan lah kita, teruja ya dapat melihat perempuan memasak n mencincang daging kebab kemudian dimasukkan ke roti pita nya. nak bukti? mari kita tunjukkan gambarnya. haa kat atas tu la





nmz.munee.61011.1333.sambungan kisah kebab
semoga perniagaan kebab terus maju n ramai lagi peniaga kebab perempuan di pasar malam

5 comments:

H said...

Kebab ketam satu !

nmz said...

ada ke kebab ketam?mesti mahal. haha

H said...

Dalam gambar ada TAM KEBAB.

van der Rui said...

kisah kebab ni ada sambungan lagi tak? tu belum cerita kebab aussie lagi. boleh jadi entri bersiri ni... hehe

Momo said...

finally jumpa blog mun dari cik aina.. ngee... just wondering ingat kite lagi tak? hehe

btw.. ade mase singgah blog kite ek?
sukatykupown.blogspot.com