Tuesday, June 15, 2010

hello and world cup 2010.

hello. apa khabar semua.yeah, its been a long time kan. yer macam2 cerita ada ni. aku patut tulis balik, sorry blog. jangan ngamuk ngan i okay. oh ya, kali ini aku nak buat style entry bergambar sikit.hahaha. blog ni dah lama terbiar sunyi tanpa cerita. cerita ada cuma nak carik masa nak menulis tu. hah, macam la sibuk sangat bunyi nyaa. ok2, aku cuba nanti sebab cuti tak lama lagi. woohooo.

world cup 2010 fever. well, there's nothing much i can say. hati aku berbelah bagi nak sokong mana ni. hahahaha. dalam setiap kumpulan ada favourite team juga. apapun update pasal bola ni selalu singgah SOKERNET. terbaikk okay. ulasan mereka. dah lama ikut sejak blog ini dibuka. haha. diorang tau apa diorang cakap. kebanyakannya semua otai2 blogger dalam ni, sebab aku dah ikut blog diorang jadi ikut la tulisan mereka dimana sahaja. haha okay my favourite team would be, SPAIN, NETHERLANDS, GERMANY, AUSTRALIA, ITALY, FRANCE, JAPAN. ikut susunan dari atas macam tu la. oh ya, sejak ikut epl dulu, dah hilang harapan dekat england, tak konsisten, macam main epl je diorang ni. apapun, i tetap menyokong u gerard. hahahaha. n ofcourse, SPAIN PLEASE. :D


nmz.munee.150610.hello and world cup 2010
lama tak update

2 comments:

pakupakis said...

i da jadi follower u.

nmz said...

nad!! thankss, sure i'll follow you back :D